Quantum Minds

Dezvoltarea Autenticității Personale: Trăiește cu Adevărat, Iubește Ceea ce Ești!

Dacă amânarea te costă oportunități, dacă simți că te lupți cu deciziile importante sau dacă fricile te țin departe de succes, atunci acest webinar îți poate oferi instrumentele de care ai nevoie.

Hai să împărtășim această călătorie a autenticității personale și să descoperim cum să trăim cu adevărat, iubind ceea ce suntem! Înregistrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că asigură-ți acum locul!

Despre Webinar:

Îți dorești să trăiești cu autenticitate și să aduci o schimbare reală în viața ta? Vrei să descoperi cum să-ți îmbrățișezi identitatea și să atingi obiectivele tale cu mai multă încredere și succes? Atunci acest webinar este pentru tine!

Alătură-te nouă pentru o experiență captivantă și transformațională în care vei explora calea către dezvoltarea autenticității personale și trăirea cu adevărat a propriei tale esențe.

Salut, sunt Anamaria Ungur, o minte curioasă și un om care și-a dedicat ultimii 10 ani în a învăța, a descoperi și a pune în practică împreună cu clienții mei cele mai puternice instrumente în dezvoltare personală.

M-am perfecționat în instrumentele de programare neuro Lingvistică, fiind Trainer certificat în NLP și Master Practician în Time Line Teraphy, Hypnotheraphy și Life&Business Coaching.

Am acumulat o experiență vastă în coaching și training iar misiunea mea este să te ghidez spre autenticitate și să-ți ofer instrumentele pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Ce Vei Învăța:

Autenticitatea este cheia pentru a trăi o viață cu sens și împlinire. Împreună, vom explora modalități practice de a ne cunoaște și de a ne exprima autenticitatea. Te aștept cu nerăbdare la acest eveniment transformațional.
Anamaria Ungur
Fondator Quantum Minds

Înregistrează-te acum și fă primul pas către o viață autentică și împlinită!​

Confidențialitate(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.