by Anamaria Marocico

POVESTEA NOASTRĂ

Ideea de a construi un loc unde să ai acces la instrumentele de Programare Neuro Lingvistică și să înveți cum să le utilizezi s-a născut în urmă cu ceva vreme din dorința de a oferi antreprenorilor și nu numai posibilitatea de a învăța cum să pună în aplicare rapid și eficient arta de a avea succes a liderilor de talie mondială precum, Tony Robbins, Oprah Winfrey, Barak Obama sau Richard Branson.

Suntem aici, o echipă de coachi și Traineri, certificați în Programare Neuro-Lingvistică și având în spate specializări în comunicare, marketing, artele spectacolului, public speaking, psihoterapie și psihologie. Povestim despre dezvoltare personală, motivații, valori, convingeri, credințe, obiective și emoții și mai ales cum ne influențează toate acestea în tot ce facem în carieră, viața personală, sănătate, business și relații.

Credem în necesitatea de a utiliza Programarea Neuro-Lingvistica în carieră și în business. Totuși, venim și cu perspectiva și experiența personală astfel încât tu să primești ce este mai bun din ambele lumi, cele mai recente metode de gândire de succes în business și cele mai avansate abordări ale dezvoltării personale. Împreună învățăm să găsim soluții clare și integritate în tot ceea ce faci și mai apoi cum și unde să le aplici cu succes.

Suntem convinși că vei reuși să faci schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor poate deveni un proces ușor și fără efort, în orice arie a vieții tale.

ECHIPA NOASTRĂ

scurtă descriere

WhatsApp Image 2021-08-18 at 14.45.07 (1)

Sergiu Marocico

Trainer Public Speaking, Coach, Drd. Artele Spectacolului

CA7A5623-Edit-Edit

Anamaria Marocico

Performance Business Coach, Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoză, Trainer NLP

CA7A8144

Ada Guțiu

Life&Business Coach, Practician în NLP, Time Line Therapy™ și Hipnoză,

A stapani tehnicile NLP, a crea excelenta este nimic altceva decat perseverenta pe tot parcursul vietii pentru stapanirea sinelui
Motto Quantum Minds
Dacă crezi că poți, sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri
Henry Ford